Americanii s-au indragostit de smartphone-uri

1.189 ori
<b>Americanii s-au indragostit de smartphone-uri</b>SUA, tara telefoanelor gratuite cu 2 ani de abonament prefera serviciile voce si SMS, dar se pare ca acest trend e pe cale de a se schimba, conform ultimelor statistici. Se pare ca 10% dintre vanzarile de terminale din cel de-al treilea trimestru fiscal...

SUA, tara telefoanelor gratuite cu 2 ani de abonament prefera serviciile voce si SMS, dar se pare ca acest trend e pe cale de a se schimba, conform ultimelor statistici. Se pare ca 10% dintre vanzarile de terminale din cel de-al treilea trimestru fiscal al anului 2007 au fost reprezentate de smartphone-uri, ceea ce inseamna cu 165% mai mult decat in urma cu un an.

Veti fi cu siguranta surprinsi sa aflati ca 72% dintre telefoanele vandute in America suporta Bluetooth, o crestere importanta, de la procentul de 44% din urma cu un an. Analistii "invinuiesc" iPhone-ul, terminalul de succes al celor de la Apple pentru schimbarea de mentalitate a americanilor. Acestia au avut contact cu popularul smartphone produs de compania lui Steve Jobs, iar utilizatorii au putut realiza avantajele unui telefon superdotat, luand in calcul si achizitionarea unui alt smartphone in viitor.

Acum, potentialii clienti au realizat faptul ca merita sa dai bani pe un telefon dotat cu numeroase feature-uri de calitate. iPhone-ul a mai produs o schimbare majora, determinand site-urile sa isi optimizeze versiunea mobila, pentru a fi vizualizata pe terminalul de la Apple. Celelalte smartphone-uri nu au avut decat de castigat din aceasta initiativa, iar iPhone-ul a impus de asemenea WebKit ca un standard pentru browserele mobile. Platforma S60, folosita de Nokia foloseste WebKit de ceva vreme, iar noile terminale vor fi avantajate de optimizarea pentru WebKit.

Oricat de multe defecte ar avea iPhone, supertelefonul Apple a reusit sa trezeasca americanii din "somn", transformandu-i intr-un public devorator de smartphone-uri.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×