Video YouTube comparativ: Opera Mini versus Pocket Internet Explorer

Autor:  | Publicat în:  Software 1.127 ori
<b>Video YouTube comparativ: Opera Mini versus Pocket Internet Explorer</b>Daca sunteti posesorul unui smartphone care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile sau detineti un PDA, ati folosit cu siguranta Pocket Internet Explorer. Evident, acest browser are dezavantajele sale, ceea ce ne determina sa facem trecerea la noul...

Daca sunteti posesorul unui smartphone care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile sau detineti un PDA, ati folosit cu siguranta Pocket Internet Explorer. Evident, acest browser are dezavantajele sale, ceea ce ne determina sa facem trecerea la noul Opera Mini. Iata un clip video comparativ al celor 2 browsere, pe care-l puteti accesa dand click pe imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu o aplicatie bazata pe Java, care functioneaza in stil iPhone Safari, beneficiind si de avantajul gratuitatii. Cei de la PocketNow.com ne prezinta avantajele browserului, accesand site-ul buy.com intai prin Opera Mini si apoi prin Pocket Internet Explorer. Puteti ghici cine a castigat confruntarea? Desi parea ca Opera Mini se incarca greu initial, browserul a afisat excelent site-ul dupa doar cateva secunde.

Am putut vizualiza o versiune full a paginii web, in vreme ce utilizatorul dadea scroll cu stylusul si folosea functia zoom pentru a vedea mai bine diferite portiuni ale site-ului. Pocket Internet Explorer a incarcat pagina de 5 ori mai greu, blocandu-se chiar la final si afisand pagina intr-o rezolutie total nepotrivita pentru un terminal mobil. De asemenea, browserul celor de la Microsoft a avut lag la momentul scrollului pe site, "lasand in urma" unele parti ale paginii. Inca o data este pusa in evidenta valoarea lui Opera Mini, probabil cel mai popular browser mobil la ora actuala, suprematia fiind detinuta pe merit.

Clip Video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×