Amintiri de la CES 2008: telefonul Haier Dual SIM

1.567 ori
<b>Amintiri de la CES 2008: telefonul Haier Dual SIM</b>Standul celor de la Haier se afla cu mult in spatele celorlalte in cadrul CES 2008, pentru cei care doreau sa afle ce noutati a mai pregatit producatorul, in special pentru SUA, tara putin vizitata de acest brand. Cel mai interesant handset dintre cele...

Standul celor de la Haier se afla cu mult in spatele celorlalte in cadrul CES 2008, pentru cei care doreau sa afle ce noutati a mai pregatit producatorul, in special pentru SUA, tara putin vizitata de acest brand.

Cel mai interesant handset dintre cele expuse a fost cu siguranta modelul HG-N99, subiect de discutie la ora actuala intre Haier si operatorii interesati in lansare sa pe piata. Terminalul ruleaza Windows Mobile si pare un smartphone de nivel mediu, dar ofera utilizatorilor sai 2 locasuri SIM si dula functionalitate standby. Acest lucru inseamna ca veti putea folosi cartele SIM pe acest telefon, care va vor permite sa aveti 2 numere active in acelasi timp.

Evident, nu veti putea telefona de pe amandoua in acelasi timp, dar veti putea primi apeluri pe ambele. In vreme ce acest concept nu este foarte original si cu siguranta nu a fost inventat de Haier, putine terminale "non-chinezarii" au acest feature. Lista de dotari a lui HG-N99 continua cu suport GSM, GPRS, EDGE, o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, mesagerie, ringtone-uri polifonice, un port mini-USB, un browser WAP cu suport Java si un slot pentru carduri microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×