Fratele lui Guitar Hero, pentru iPhone si iTouch

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.853 ori
<b>Fratele lui Guitar Hero, pentru iPhone si iTouch</b>In cazul in care sunteti fan al jocului Guitar Hero, adorati rockul si aveti un iPhone sau iPod Touch, veti aprecia cu siguranta aplicatia numita PocketGuitar. Aceasta implementeaza practic o chitara virtuala pe iPhone si iPod Touch, softul fiind...

In cazul in care sunteti fan al jocului Guitar Hero, adorati rockul si aveti un iPhone sau iPod Touch, veti aprecia cu siguranta aplicatia numita PocketGuitar.

Aceasta implementeaza practic o chitara virtuala pe iPhone si iPod Touch, softul fiind dezvoltat sub forma unui proiect de cod Google de catre Shinya Kasatani. Interesant este faptul ca puteti folosi melodiile de pe iPod pentru lungile sesiuni de cantat la chitara virtuala. Pentru a instala aplicatia, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti installerul, sa alegeti Sursele si sa adaugati http://podmap.net/apps. La categoria "Toys" veti gasi acest PocketGuitar.

Desi interfata acestei aplicatii nu este atat de colorata si atragatoare cum este cea a lui Guitar Hero, cu cateva mici imbunatatiri PocketGuitar va reusi sa rivalizeze curand cu jocul care a luat cu asalt toate consolele si chiar PC-ul. Va prezentam celebrul Guitar Hero, in varianta sa mobila, intr-un articol anterior, fara sperante de a vedea prea curand un rival pentru acesta. Iata ca ne-am inselat si distractia mobila se muta acum pe touchscreenul celebrului iPhone.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×