Analistul chinez Ming-Chi Kuo afirmă faptul că Apple va lansa anul viitor două iPhone-uri cu display OLED

1.006 ori
<b>Analistul chinez Ming-Chi Kuo afirmă faptul că Apple va lansa anul viitor două iPhone-uri cu display OLED</b>Din partea analistului chinez Ming-Chi Kuo aflăm astăzi detalii despre planurile Apple în ce privește gama iPhone pregătită pentru anul viitor. Dacă e să îl credem pe asiatic, atunci compania din Cupertino lucrează la două modele echipate

Numele analistului chinez Ming-Chi Kuo apare mereu în ecuație atunci când este vorba despre un produs Apple și cum modelele din acest an au devenit oficiale, este momentul să aflăm ce știe Ming despre seria pregătită pentru 2018. Analistul afirmă că pentru anul viitor firma din Cupertino ne pregătește două iPhone-uri echipate cu display OLED.

Sunt mari șanse ca unul dintre acestea să fie varianta succesor a lui iPhone X, iar cel de-al doilea un soi de variantă mai mare de tip "Plus" cu diagonala de 6 inch. Mai este menționat faptul că rama din oțel inoxidabil va fi păstrată, element realizat din mai mult de 4 părți - modalitate prin care Apple va putea îmbunătăți transmisia de date, dar și realiza schimbări la nivel de design.

Ming-Chi Kuo se așteaptă și la upgrade-uri pe partea hardware pentru iPhone-urile premium din 2018, dar nu este cazul să ne așteptăm la o cameră TrueDepth pe spatele telefoanelor. Modulul frontal se va păstra totuși, oferindu-se astfel tehnologia Face ID și Animoji. Pe scurt înseamnă că "bretonul" lui iPhone X va fi păstrat și pe varianta succesor. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×