iPhone-ul dual-SIM ar putea sosi la anul conform analistului Ming-Chi Kuo; vor debuta și modele cu suport gigabit LTE

609 ori
<b>iPhone-ul dual-SIM ar putea sosi la anul conform analistului Ming-Chi Kuo; vor debuta și modele cu suport gigabit LTE</b>Din când în când analistul chinez Ming-Chi Kuo mai face câte o prezicere ce are de-a face cu produsele Apple, lucru ce se întâmplă și astăzi. Reputatul analist susține că iPhone-ul dual-SIM ar putea sosi în 2018, telefon ce va avea

Ming-Chi Kuo este un nume pe care îl tot auzim menționat ori de câte ori este vorba despre viitoare produse Apple, analist chinez care astăzi are o dezvăluire de făcut. Reputatul analist susține că toate iPhone-urile din 2018 vor oferi modemuri LTE mult mai rapide decât cele prezente pe modelele actuale, fiind adus în ecuație suportul gigabit LTE. 

iPhone 2018

Ca un exemplu, la ora actuală terminalele iPhone 8 și iPhone X sunt capabile să atingă viteze maxime LTE de până la 600 Mbps, fiind utilizată tehnologia 2x2 MIMO. Modelele din 2018 se vor baza pe tehnologia 4x4 MIMO, de unde vine și creșterea la capitolul viteză de download. 

O altă veste pe care Ming-Chi Kuo o dezvăluie este că cel puțin unul dintre iPhone-urile de anul viitor va suporta tehnologia dual-SIM dual standby. Este o veste de-a dreptul spectaculoasă în cazul în care devine realitate și țin minte că se tot vorbește despre probabilitatea unui iPhone dual-SIM de ani buni. În 2010 iPhone 4 a primit chiar o husă ce facilita adăugarea unui extra SIM pe un telefon cu jailbreak realizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×