Qualcomm continuă bătălia cu Apple, încearcă să obţină interdicţia la vânzare a iPhone-urilor în China

1.233 ori
<b>Qualcomm continuă bătălia cu Apple, încearcă să obţină interdicţia la vânzare a iPhone-urilor în China</b>Se pare că bătălia dintre Qualcomm și Apple continuă, de această dată în China unde producătorul de procesoare încearcă să obțină interdicția la vânzare a terminalelor iPhone pe piața chineză. Motivul pe care americanii îl dau este acela că Apple

Războiul dintre Qualcomm şi Apple începe să devină ridicol, mai ales că durează de ceva vreme. În aprilie Qualcomm declara"nu ar exista iPhone" fără aportul său, iar în mai producătorul de procesoare încerca să obţină interdicţia la vânzare a modelelor iPhone în SUA. Acum încearcă acelaşi lucru în China.

Şi asta în ciuda faptului că părea să se fi ajuns la pace în această vară, cu o propunere din partea CEO-ului Qualcomm. Cel mai nou episod din acest duel îi vede pe cei de la Qualcomm atacând Apple la tribunalele din China pe 29 septembrie. Creatorul lui Snapdragon afirma că Apple foloseşte tehnologii inventate de Qualcomm fără să plătească licenţa pentru ele. Procesul a  fost intentat la Beijing, la un tribunal specializat pe proprietăţi intelectuale.

Marea dorinţa Qualcomm este de a ajunge la interdicţia iPhone-urilor în China. Există şi posibilitatea ca producţia să fie afectată în China, lovind numărul de unităţi la nivel global. Evident e super improbabil ca Apple să piardă disputa, asta dacă autorităţile din China nu au un dinte contra firmei din Cupertino. Brevetele disputate aici au legătură cu managementul consumului de energie şi tehnologia Force Touch.

Primul proces debuta în ianuarie, când Apple anunţa că nu consideră drepte condiţiile impuse preferenţial partenerilor producatorului de chipuri. Qualcomm a dat apoi în judecată Apple pentru că a vorbit de rău modemurile sale în comparaţie cu cele Intel. Aşteptăm acum şi replica Apple şi contra procesul aferent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×