Analistul chinez, Pan Jiutang, susține că Xiaomi Mi 5 și Huawei P9 vor aduce un display de 5.2 inch

Autor:  | Publicat în:  Huawei 522 ori
<b>Analistul chinez, Pan Jiutang, susține că Xiaomi Mi 5 și Huawei P9 vor aduce un display de 5.2 inch</b>Din c&acirc;nd &icirc;n cand, mai aflăm informații cu privire la viitoarele smartphone-uri, și prin intermediul unor analiști celebrii, cum este cazul lui Pan Jiutang. Acest analist de origine chineză susține că Huawei P9 și Xiaomi Mi 5 vor...

Din când în cand, mai aflăm informații cu privire la viitoarele smartphone-uri, și prin intermediul unor analiști celebrii, cum este cazul lui Pan Jiutang. Acest analist de origine chineză susțineHuawei P9 și Xiaomi Mi 5 vor împărți o dotare similară, și anume un panou de 5.2 inch în diagonală.

Cum Huawei P8 vine deja cu un asemenea panou, era de așteptat într-un fel sau altul ca și succesorul său să aducă un ecran identic la capitolul dimensiune. Deși este devreme să facem supoziții, tindem să credem că P9 va include un procesor octa-core HiSilicon de nouă generație, și poate o cameră foto de 16 megapixeli.

Pe de altă parte, în cazul lui Xiaomi Mi 5, panoul de 5.2 inch va reprezenta o creștere ce nu va trece neobservată. În acest moment, flagship-ul Xiaomi Mi 4 vine cu display Full HD de 5-inch, dimensiune destul de compactă într-o lume dominată de phablet-uri. Posibil ca Xiaomi să ofere și o rezoluție superioară pe modelul Mi 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×