Telefonul de 10 dolari de la Walmart e produs de LG şi e mai bun decât primul iPhone

Autor:  | Publicat în:  LG 1.321 ori
<b>Telefonul de 10 dolari de la Walmart e produs de LG şi e mai bun decât primul iPhone</b>Nu &icirc;n fiecare zi vezi un smartphone Android care costă 10 dolari, nu arată rău şi &icirc;ţi oferă funcţionalitate de terminal smart fără probleme. E drept el rulează un Android mai vechi, dar acest model LG are un preţ prea bun pentru a...

Nu în fiecare zi vezi un smartphone Android care costă 10 dolari, nu arată rău şi îţi oferă funcţionalitate de terminal smart fără probleme. E drept el rulează un Android mai vechi, dar acest model LG are un preţ prea bun pentru a fi refuzat.

Vândut de Walmart sub branding TracFone, handsetul poate fi chiar primit gratuit de către cei care fac comenzi de peste 50 de dolari la WalMart. Terminalul vine cu un display de 3.8 inch, suport 3G şi WiFi, o cameră de 3 megapixeli, Bluetooth şi slot microSD. Acesta din urmă suporta carduri de până la 4 GB şi ceva îmi spune că stocarea internă nu e prea generoasă aici.

Evident handsetul e listat că "sold aut” deja şi dacă mă întrebaţi pe mine, acesta poate fi considerat noul Nokia X, ca raport calitate-pret. La bord se mai afla Android 4.4 KitKat, un procesor dual core de 1.2 GHz, iar designul pare ergonomic. Handsetul se poate bate de la egal cu primele 2 poate 3 generaţii de iPhone şi e excelent ca prim telefon pentru cei mici sau cei în vârstă.

Pe când şi la noi astfel de modele şi mai ales la un asemenea preţ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×