Analiza telefoanelor dotate cu cele mai bune display-uri

3.061 ori
<b>Analiza telefoanelor dotate cu cele mai bune display-uri</b>Care este terminalul mobil ce ofera cea mai buna interactivitate prin intermediul display-ului si cea mai buna afisare? Aruncam o privire retrospectiva asupra gadgeturilor pe care vi le-am prezentat de-a lungul timpului, de la Palm, Nokia, HTC, Helio,...

Care este terminalul mobil ce ofera cea mai buna interactivitate prin intermediul display-ului si cea mai buna afisare? Aruncam o privire retrospectiva asupra gadgeturilor pe care vi le-am prezentat de-a lungul timpului, de la Palm, Nokia, HTC, Helio, Samsung si evident Apple. Iata un tabel comparativ al terminalelor dotate cu cele mai performante display-uri:

"Chinuita" de display-uri mediocre de-a lungul timpului industria mobila a inceput sa arate semnele schimbarii. Palm se afla in topul listei noastre, devenind un etalon pentru display-urile atat de importante in cazul smartphone-urilor. Nokia ofera publicului o serie de smartphone-uri care folosesc de asemenea display-uri de top, desi, chiar si dupa acesti ani de experienta nu sunt inca gata de a ne prezenta un ecran touchscreen decent.

Microsoft, pe de alta parte, a incheiat parteneriate cu numerosi producatori de terminale, cum ar fi HTC, companie care s-a axat pe producerea smartphone-urilor dotate cu ecrane touchscreen. Majoritatea terminalelor de acest tip includeau doar display-uri QVGA la rezolutii 240x320, inferioare pentru actuala era tehnologica. Apple s-a alaturat acestei batalli cu telefonul sau, iPhone, stabilind noi standarde in privinta smartphone-urilor si a experientei de tip touchscreen. Pe deasupra, compania lui Steve Jobs a oferit utilizatorilor o interfata multi-touch de invidiat, surclasandu-si concurenta.

Nu stim cat timp le va lua celor de la Palm, Nokia sau HTC sa lanseze un smartphone care sa concureze de la egal la egal cu iPhone la capitolul display, dar banuim ca vom vedea astfel de terminale de abia in 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×