ANC porneste licitatia pentru desemnarea furnizorilor serviciului tip registru al abonatilor

1.185 ori
<b>ANC porneste licitatia pentru desemnarea furnizorilor serviciului tip registru al abonatilor</b>ANC a anuntat lansarea a 2 proceduri de licitatie, care au ca scop desemnarea furnizorului de serviciu universal ce va pune la dispozitia utilizatorilor finali un serviciu de informatii cu referire la abonati, respectiv desemnarea furnizorului care va...

ANC a anuntat lansarea a 2 proceduri de licitatie, care au ca scop desemnarea furnizorului de serviciu universal ce va pune la dispozitia utilizatorilor finali un serviciu de informatii cu referire la abonati, respectiv desemnarea furnizorului care va pune la dispozitie un registru online al abonatilor.

Serviciile vor include informatii ce fac referire la numerele de telefon si datele personale ale abonatilor serviciilor de telefonie destinate publicului. Depunerea ofertelor pentru aceste licitatii se poate face pana la 29 aprilie, cu mentiunea ca exista posibiitatea ca o singura companie sa furnizeze ambele servicii, daca oferta sa este avantajoasa.

Liviu Nistoran, presedinte ANC declara ca acum, la 7 ani de la liberalizarea pietei de telefonie din Romania, a fost pornita initiativa care are ca scop crearea unei carti universale de telefon a tarii, un instrument extrem de necesar pentru utilizatorii serviciilor de telefonie.

Furnizorii noilor servicii vor trebui sa realizeze si administreze baze de date complete, care vor include numerele de telefon si fax ale utilizatorilor, plus date de identificare ale acestora, respectand dreptul la viata privata, deoarece datele vor fi publicate doar cu acordul utilizatorilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×