Produse evoMAG.ro

Android 2.1 soseste pe HTC Hero in aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.195 ori
<b>Android 2.1 soseste pe HTC Hero in aprilie</b>HTC Club ne informeaza, prin intermediul unui utilizator care a primit mail de la HTC, ca firma taiwaneza va lansa un upgrade de ROM pentru faimosul smartphone HTC Hero. Acesta va sosi in variantele Nordic/Greek/RUS/UKR/SA, in data de 16 aprilie si speram...

HTC Club ne informeaza, prin intermediul unui utilizator care a primit mail de la HTC, ca firma taiwaneza va lansa un upgrade de ROM pentru faimosul smartphone HTC Hero. Acesta va sosi in variantele Nordic/Greek/RUS/UKR/SA, in data de 16 aprilie si speram sa il vedem si in Romania pana la finalul lunii.

Aceasta mutare se incadreaza in planul anuntat de HTC, acela de a upgrada toate modelele existente Android la versiunea 2.1 a software-ului. HTC anunta si ca ii puteti contacta la numarul mentionat aici, disponibil gratuit si cu mentiunea ca poate fi format doar de pe o linie fixa.

Intrebarea care se pune acum este "veti upgrada ROM-ul lui HTC Hero, sau veti astepta lansarea lui HTC Legend, urmasul acestui telefon?"

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×