Android 2.1 soseste pe HTC Hero in aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.265 ori
<b>Android 2.1 soseste pe HTC Hero in aprilie</b>HTC Club ne informeaza, prin intermediul unui utilizator care a primit mail de la HTC, ca firma taiwaneza va lansa un upgrade de ROM pentru faimosul smartphone HTC Hero. Acesta va sosi in variantele Nordic/Greek/RUS/UKR/SA, in data de 16 aprilie si speram...

HTC Club ne informeaza, prin intermediul unui utilizator care a primit mail de la HTC, ca firma taiwaneza va lansa un upgrade de ROM pentru faimosul smartphone HTC Hero. Acesta va sosi in variantele Nordic/Greek/RUS/UKR/SA, in data de 16 aprilie si speram sa il vedem si in Romania pana la finalul lunii.

Aceasta mutare se incadreaza in planul anuntat de HTC, acela de a upgrada toate modelele existente Android la versiunea 2.1 a software-ului. HTC anunta si ca ii puteti contacta la numarul mentionat aici, disponibil gratuit si cu mentiunea ca poate fi format doar de pe o linie fixa.

Intrebarea care se pune acum este "veti upgrada ROM-ul lui HTC Hero, sau veti astepta lansarea lui HTC Legend, urmasul acestui telefon?"

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×