Android 2.2 Froyo disponibil acum pe HTC Desire; Downloadati acum!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.918 ori
<b>Android 2.2 Froyo disponibil acum pe HTC Desire; Downloadati acum!</b>Dupa o perioada lunga de asteptare si promisiuni din partea celor de la HTC ca ne vor oferi update-ul Android 2.2 Froyo pe smartphone-ul Desire, iata ca noul OS soseste pe handset prin intermediul acelorasi hackeri. Disponibil sub forma de ROM modificat,...

Dupa o perioada lunga de asteptare si promisiuni din partea celor de la HTC ca ne vor oferi update-ul Android 2.2 Froyo pe smartphone-ul Desire, iata ca noul OS soseste pe handset prin intermediul acelorasi hackeri. Disponibil sub forma de ROM modificat, multumita lui udk_dev, Froyo poate fi descarcat de aici.  Aveti nevoie si de acest fisier pentru o instalare impecabila.

Acest ROM este neoficial, iar varianta oficiala va sosi de abia in luna august. OS-ul ruleaza OK pe terminal, fara nici un fel de problema, iar versiunea de Froyo inclusa este FRF-85B. Ea vine cu suport pentru captura video 720p, functia app sharing, car panel, Plurk, functie hotspot WiFi si Native APP2SD.

Pentru a instala acest ROM veti avea nevoie de un telefon HTC Desire care a trecut prin procesul de "rooting" si de Koush Fakeflash instalat pe cardul SD (detalii aici). Mai multe instructiuni pentru instalare gasiti aici, daca nu mai aveti rabdare pana la update-ul oficial.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×