Motorola Charm, un handset in format patrat, gata de lansare prin T-Mobile

2.029 ori
<b>Motorola Charm, un handset in format patrat, gata de lansare prin T-Mobile</b>Motorola Charm, un terminal scapat recent intr-un poster promotional T-Mobile tocmai a fost anuntat oficial de catre acelasi operator. El va debuta in SUA in aceasta vara si speram ca handsetul cu design patrat interesant sa ajunga si in Europa cat mai...

Motorola Charm, un terminal scapat recent intr-un poster promotional T-Mobile tocmai a fost anuntat oficial de catre acelasi operator. El va debuta in SUA in aceasta vara si speram ca handsetul cu design patrat interesant sa ajunga si in Europa cat mai rapid.

Terminalul ruleaza Android 2.1 si vine cu un display touch de 2.8 inchi, o camera de 3 megapixeli, WiFi, Bluetooth, un trackpad de tip Backtrack si un browser Flash. Telefonul foloseste o interfata MOTOBLUR, intr-o noua varianta, iar faimoasa tehnologie Motorola de anulare a zgomotului de fond se numara si ea printre specificatii.

Moto Charm suporta functii de social networking (Facebook, MySpace, Picasa etc) si vine cu suport pentru corporate email, pinch to zoom si control prin gesturi touch in browser si galeria foto a termnalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×