Android 2.2 Froyo soseste pe HTC Desire in 2 saptamani?

1.707 ori
<b>Android 2.2 Froyo soseste pe HTC Desire in 2 saptamani?</b>Aflam de pe forumul HTC Club via XDA Developers ca update-ul la Android 2.2 Froyo va sosi pe terminalul HTC Desire in 2 saptamani, sau cel putin asa afirma reprezentanti ai HTC, ca raspuns la intrebarea unui posesor de astfel de handset. &nbsp; &nbsp; Pe...

Aflam de pe forumul HTC Club via XDA Developers ca update-ul la Android 2.2 Froyo va sosi pe terminalul HTC Desire in 2 saptamani, sau cel putin asa afirma reprezentanti ai HTC, ca raspuns la intrebarea unui posesor de astfel de handset.

Pe langa o noua versiune de Adobe Flash Player, suport pentru tethering si transformarea handsetului in modem pentru laptop, Froyo va rezolva si unele probleme de software si va corecta bug-uri. Initial, aflasem ca Android 2.2 ar fi trebuit sa soseasca pe 23 iunie pe terminal, dar oare putem considera "in urmatoarele 2 saptamani" un fel mai delicat de a spune "amanare"?

Portarea lui Froyo nu ar trebui sa fie deloc grea, de vreme ce OS-ul ruleaza deja pe Nexus One, iar Desire are specificatii aproape identice.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×