HTC Mozart, primul telefon Windows Phone 7, confirmat pentru lansare in octombrie?

1.720 ori
<b>HTC Mozart, primul telefon Windows Phone 7, confirmat pentru lansare in octombrie?</b>Forumul XDA Developers isi continua surprizele, oferindu-ne acum sansa sa aruncam o privire asupra unui material promotional al operatorului Telstra, care prezinta primul telefon Windows Phone 7 cu un pret asociat. Este vorba despre un soi de HTC Desire,...

Forumul XDA Developers isi continua surprizele, oferindu-ne acum sansa sa aruncam o privire asupra unui material promotional al operatorului Telstra, care prezinta primul telefon Windows Phone 7 cu un pret asociat. Este vorba despre un soi de HTC Desire, pe care il puteti admira mai jos.

Acest poster mentioneaza pretul de 49 de dolari pentru terminalul din imagine, aparent modelul HTC Mozart, despre care nu avem prea multe informatii. Aflam si ca el va sosi pe piata in octombrie, desi informatiile nu au fost confirmate nici de catre HTC, nici de catre Telstra. Hackerul de ROM-uri Cornflipper confirma la randul sau informatia, afirmand ca handsetul va fi disponibil si prin T-Mobile USA.

Sa fi ramas doar 3-4 luni pana la marele debut al lui WP7? Doar Microsoft stie...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×