Nokia Z500, tabletul MeeGo scapat pe web?

1.773 ori
<b>Nokia Z500, tabletul MeeGo scapat pe web?</b>Suntem in asteptarea unui tablet Nokia de ceva vreme, in speranta ca el nu ne va dezamagi dupa cum a facut-o netbookul Booklet 3G al finlandezilor. Iata ca Digitimes afirma prin persoana unui analist specializat pe domeniul mobil ca finlandezii testeaza...

Suntem in asteptarea unui tablet Nokia de ceva vreme, in speranta ca el nu ne va dezamagi dupa cum a facut-o netbookul Booklet 3G al finlandezilor. Iata ca Digitimes afirma prin persoana unui analist specializat pe domeniul mobil ca finlandezii testeaza chiar in aceste zile un tablet cu display de 7 sau 9 inchi.

100 de mostre ale terminalului ar fi fost deja oferite expertilor, iar redactorul Eldar Murtazin  de la Mobile Review pare deja dezamagit de terminal, afirmand ca el nu este special sau impresionant. Este mentionat chiar si un nume in acest tweet critic, Z500, dar el poate la fel de bine sa fie cel al procesorului Intel Atom Z500.

Totusi, stim ca tabletul Nokia se va baza pe un procesor ARM si va ca rula OS-ul MeeGo, iar panoul ecranului sau va fi fabricat de Foxconn. Ne asteptam la un slate cu suport 3G, Bluetooth, WiFi, multitouch, destula memorie chiar si pentru utilizatorii pretentiosi, o camera decenta in partea din spate si functii multimedia rezonabile. Oare vom fi dezamagiti din nou, pe modelul Booklet 3G?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×