Android 2.3.3 Gingerbread pe LG Optimus One P500

Autor:  | Publicat în:  LG 5.873 ori
<b>Android 2.3.3 Gingerbread pe LG Optimus One P500</b>Vă prezentăm un scurt tutorial pentru instalarea Android 2.3.3 Gingerbread pe LG Optimus One P500 în cazul în care nu primit notificare privind existența acestui update. Mai corect spus vă prezentăm o instalare manuală a 2.3 Gingerbread -...

Vă prezentăm un scurt tutorial pentru instalarea Android 2.3.3 Gingerbread pe LG Optimus One P500 în cazul în care nu primit notificare privind existența acestui update. Mai corect spus vă prezentăm o instalare manuală a 2.3 Gingerbread - versiunea oficială. Nu sunt schimbări mari ca interfață, dar punctează în elementele cheie: performanță, browsing, consum al bateriei.

1. Instalați LG PC Suite;

2. Din interfața LG PC Suite alegeți instalarea unui driver: LG USB Driver - 14 Mb;

3. Salvați datele de pe cardul microSD;

4. Activați USB Debugging intrând în Settings - Applications - Development - USB Debugging;

5. USB SD car mounting trebuie dezactivat - Settings - Storage - Unmount SD Card;

6. Porniți aplicația și ar trebui să vă recunoască automat telefonul și porniți actualizarea software. Are în jur de 119.44 Mb. Se descarcă în 3 - 4 minute.

7. Se instalează Android 2.3 Gingerbread, telefonul nu poate fi folosit și se recomandă să nu restartați calculatorul sau să deconectați cablul microUSB - USB (legătura dintre telefon și pc). Durează în jur de 7 minute.

La prima pornirea a telefonului trebuie să așteptați 3 - 4 minute, timp în care apare doar ecranul inițial din LG Optimus One, dar ulterior va porni cu 2.3 Gingerbread la bord. Dacă se întâmplă să nu pornească și să dureze mai multe minute, folosiți combinația home - volume down - power button pentru 10 secunde.

Pentru orice alte întrebări vă punem la dispoziție rubrica de comentarii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×