Samsung Wave 578 primește ușoare modificări de design

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.347 ori
<b>Samsung Wave 578 primește ușoare modificări de design</b>Samsung Wave 578 este unul dintre modelele de telefoane prezentate la Mobile World Congress 2011, în luna februarie a acestui an și aflăm acum că acest terminal a primit o ușoară modificare de design. Astfel, conform unor noi imagini de pe site-ul...

Samsung Wave 578 este unul dintre modelele de telefoane prezentate la Mobile World Congress 2011, în luna februarie a acestui an și aflăm acum că acest terminal a primit o ușoară modificare de design. Astfel, conform unor noi imagini de pe site-ul Bada, Samsung a integrat un buton Home dreptunghiular pe acest handset.

Această alegere de design ne amintește de cea de pe Samsung Galaxy S II, cu diferența că acest model rulează Bada OS, platforma dezvoltată de Samsung. în afară de această modificare, Wave 578 vine cu aceleași dotări ca și cele anunțate inițial: Bada OS 1.1, NFC, un display TFT LCD de 3.2 inchi și o cameră de 3.2 megapixeli.

în plus, telefonul dispune de o camera frontală VGA, interfața TouchWiz, Bluetooth 3.0, WiFi, slot microSD și o baterie de 1200 mAh. Acest model va sosi în magazine în curând.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×