Samsung Wave 578 primește ușoare modificări de design

1.364 ori
<b>Samsung Wave 578 primește ușoare modificări de design</b>Samsung Wave 578 este unul dintre modelele de telefoane prezentate la Mobile World Congress 2011, în luna februarie a acestui an și aflăm acum că acest terminal a primit o ușoară modificare de design. Astfel, conform unor noi imagini de pe site-ul...

Samsung Wave 578 este unul dintre modelele de telefoane prezentate la Mobile World Congress 2011, în luna februarie a acestui an și aflăm acum că acest terminal a primit o ușoară modificare de design. Astfel, conform unor noi imagini de pe site-ul Bada, Samsung a integrat un buton Home dreptunghiular pe acest handset.

Această alegere de design ne amintește de cea de pe Samsung Galaxy S II, cu diferența că acest model rulează Bada OS, platforma dezvoltată de Samsung. în afară de această modificare, Wave 578 vine cu aceleași dotări ca și cele anunțate inițial: Bada OS 1.1, NFC, un display TFT LCD de 3.2 inchi și o cameră de 3.2 megapixeli.

în plus, telefonul dispune de o camera frontală VGA, interfața TouchWiz, Bluetooth 3.0, WiFi, slot microSD și o baterie de 1200 mAh. Acest model va sosi în magazine în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×