Android 2.3 Gingerbread va debuta pe 6 decembrie?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.373 ori
<b>Android 2.3 Gingerbread va debuta pe 6 decembrie?</b>După zvonuri, amânări, speculații și o listă de telefoane ce AR PUTEA suporta noul OS Android 2.3 Gingerbread, iată că am aflat o nouă dată posibilă pentru lansarea platformei. Este vorba despre 6 decembrie, conform unor surse anonime din...

După zvonuri, amânări, speculații și o listă de telefoane ce AR PUTEA suporta noul OS Android 2.3 Gingerbread, iată că am aflat o nouă dată posibilă pentru lansarea platformei. Este vorba despre 6 decembrie, conform unor surse anonime din cadrul Google.

Evenimentul ales pentru debutul lui Android 2.3 este D: Dive Into Mobile, o conferință la care va participa Andy Rubin, șeful secțiunii Android din cadrul Google. Același oficial este cel care afirma recent că va oferi noi detalii despre Gingerbread în următoarele săptămâni. E interesant faptul că nici acum, atât de aproape de lansare nu avem o listă clară cu funcțiile pe care le va implementa noul software.

Știm doar că el va aduce îmbunătățiri ale interfaței și că nu avem încă de-a face cu o platformă viabilă pentru tablete... Ceva ne spune că ar trebui să ne preocupăm mai mult de Android 3.0 decât de această actualizare minoră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×