Android 2.3 Gingerbread va debuta pe 6 decembrie?

1.446 ori
<b>Android 2.3 Gingerbread va debuta pe 6 decembrie?</b>După zvonuri, amânări, speculații și o listă de telefoane ce AR PUTEA suporta noul OS Android 2.3 Gingerbread, iată că am aflat o nouă dată posibilă pentru lansarea platformei. Este vorba despre 6 decembrie, conform unor surse anonime din...

După zvonuri, amânări, speculații și o listă de telefoane ce AR PUTEA suporta noul OS Android 2.3 Gingerbread, iată că am aflat o nouă dată posibilă pentru lansarea platformei. Este vorba despre 6 decembrie, conform unor surse anonime din cadrul Google.

Evenimentul ales pentru debutul lui Android 2.3 este D: Dive Into Mobile, o conferință la care va participa Andy Rubin, șeful secțiunii Android din cadrul Google. Același oficial este cel care afirma recent că va oferi noi detalii despre Gingerbread în următoarele săptămâni. E interesant faptul că nici acum, atât de aproape de lansare nu avem o listă clară cu funcțiile pe care le va implementa noul software.

Știm doar că el va aduce îmbunătățiri ale interfaței și că nu avem încă de-a face cu o platformă viabilă pentru tablete... Ceva ne spune că ar trebui să ne preocupăm mai mult de Android 3.0 decât de această actualizare minoră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×