Android 2.3 Gingerbread va debuta pe 6 decembrie?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.355 ori
<b>Android 2.3 Gingerbread va debuta pe 6 decembrie?</b>După zvonuri, amânări, speculații și o listă de telefoane ce AR PUTEA suporta noul OS Android 2.3 Gingerbread, iată că am aflat o nouă dată posibilă pentru lansarea platformei. Este vorba despre 6 decembrie, conform unor surse anonime din...

După zvonuri, amânări, speculații și o listă de telefoane ce AR PUTEA suporta noul OS Android 2.3 Gingerbread, iată că am aflat o nouă dată posibilă pentru lansarea platformei. Este vorba despre 6 decembrie, conform unor surse anonime din cadrul Google.

Evenimentul ales pentru debutul lui Android 2.3 este D: Dive Into Mobile, o conferință la care va participa Andy Rubin, șeful secțiunii Android din cadrul Google. Același oficial este cel care afirma recent că va oferi noi detalii despre Gingerbread în următoarele săptămâni. E interesant faptul că nici acum, atât de aproape de lansare nu avem o listă clară cu funcțiile pe care le va implementa noul software.

Știm doar că el va aduce îmbunătățiri ale interfaței și că nu avem încă de-a face cu o platformă viabilă pentru tablete... Ceva ne spune că ar trebui să ne preocupăm mai mult de Android 3.0 decât de această actualizare minoră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×