Un telefon cu semnal "oriunde și oricând" - TerreStar Genus, handset conectat la satelit

Autor:  | Publicat în:  TerreStar 3.388 ori
<b>Un telefon cu semnal "oriunde și oricând" - TerreStar Genus, handset conectat la satelit</b>Dacă sunteți în căutarea conectivității perfecte și semnalului care nu pică niciodată, telefonul TerreStar Genus poate fi alegerea corectă. Asta dacă mai sunteți devotați lui Windows Mobile 6.5, aveți 1150 de dolari de cheltuit și vreți...

Dacă sunteți în căutarea conectivității perfecte și semnalului care nu pică niciodată, telefonul TerreStar Genus poate fi alegerea corectă. Asta dacă mai sunteți devotați lui Windows Mobile 6.5, aveți 1150 de dolari de cheltuit și vreți să riscați să cumpărați produsul unei companii cu viitor nesigur.

Aparent, TerreStar ar fi depus actele pentru începerea procesului de faliment cu ceva timp în urmă, dar trecând peste acest aspect, aflăm că telefonul este deocamdată disponibil în SUA prin AT&T la prețul menționat anterior. Inițial, terminalul fusese vândut pentru 800 de dolari clienților business, dar oferta a expirat.

TerreStar Genus suportă conectivitate GSM/HSPA, vine cu o cameră de 2MP, Bluetooth, WiFi, USB, GPS, display touch, 100MB de memorie și o tastatură QWERTY. Dacă v-am facut curioși puteți arunca o privire asupra următorului clip pentru a afla în ce condiții extreme poate funcționa acest handset:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×