Android 2.3 sosește pe Samsung Galaxy S și Galaxy Tab până În primăvară

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.347 ori
<b>Android 2.3 sosește pe Samsung Galaxy S și Galaxy Tab până În primăvară</b>Un zvon venit direct din Olanda afirmă că Samsung Galaxy S și tableta Galaxy Tab ar putea primi actualizări la OS-ul Android 2.3 Gingerbread până la finalul acestui trimestru. E amuzant să aflăm că Galaxy S ar putea fi actualizat, de vreme ce în...

Un zvon venit direct din Olanda afirmă că Samsung Galaxy S și tableta Galaxy Tab ar putea primi actualizări la OS-ul Android 2.3 Gingerbread până la finalul acestui trimestru. E amuzant să aflăm că Galaxy S ar putea fi actualizat, de vreme ce în SUA terminalul nu a primit nici măcar Android 2.2 Froyo până acum.

Au existat speculații la un moment dat că această întârziere din State va fi compensată cu o lansare a lui Gingerbread direct pe aceste gadgeturi, sărind peste Froyo, ceea ce pare puțin probabil în acest moment. Android 2.3 nu aduce îmbunătățiri considerabile față de predecesorul său și suntem siguri că toți posesorii de tablete doresc să încerce mai degrabă Android 3.0 Honneycomb, cu interfața sa inovatoare.

Există oricând și varianta așteptării lui Galaxy S2 și a lui Galaxy Tab 2, pe care le-am putea vedea la MWC 2011, cu OS-uri superioare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×