Samsung Galaxy S Hoppin continuă experiența TV și În afara sufrageriei

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.903 ori
<b>Samsung Galaxy S Hoppin continuă experiența TV și În afara sufrageriei</b>Samsung Electronics tocmai a anunțat un nou membru al familiei Galaxy S, pe numele său Hoppin. Samsung Galaxy S Hoppin rulează Android și are ca principal avantaj o funcție inovatoare, ce permite accesarea electronicelor din casă (TV, PC și altele)...

Samsung Electronics tocmai a anunțat un nou membru al familiei Galaxy S, pe numele său Hoppin. Samsung Galaxy S Hoppin rulează Android și are ca principal avantaj o funcție inovatoare, ce permite accesarea electronicelor din casă (TV, PC și altele) chiar și când sunteți plecați.

Spre exemplu, puteți începe să vizionați un film sau o emisiune la televizor și veți continua apoi vizulizarea pe telefon, în drum spre muncă, fără întreruperi. Acest serviciu este furnizat de operatorul sud-coreean SKT și poartă numele de N Screen. Dacă ați fost vreodată frustrați de faptul că ați ratat un meci important, ei bine odată cu sosirea acestei funcții și în țara noastră, veți scăpa de griji.

în ce privește lista de specificații, Hoppin vine cu Android 2.2, un display Super AMOLED de 4 inch, o cameră de 5 megapixeli, un tuner digital TV T-DMB, port HDMI și suport DLNA.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×