Android 2.4 Ice Cream este de fapt... Ice Cream Sandwich!?

1.675 ori
<b>Android 2.4 Ice Cream este de fapt... Ice Cream Sandwich!?</b>Deși ne așteptam ca după Honeycomb să urmeze în mod logic Ice Cream, ca versiune Android cu nume de cod desert, iată că bossul secțiunii Android de la Google, Andy Rubin are alte planuri. Ei bine, urmașul lui Gingerbread se va numi Ice Cream...

Deși ne așteptam ca după Honeycomb să urmeze în mod logic Ice Cream, ca versiune Android cu nume de cod desert, iată că bossul secțiunii Android de la Google, Andy Rubin are alte planuri. Ei bine, urmașul lui Gingerbread se va numi Ice Cream Sandwich. Un desert perfect pentru lansarea din vară, nu-i așa?

Andy Rubin a menționat această alegere în timpul unei discuții cu celebrul Michael Arrington de la Techcrunch, discuție care se axa mai degrabă pe Samsung Nexus S, urmașul lui Google Nexus One. Ice Cream Sandwich este cel mai lung nume de cod pentru o versiune a platformei mobile Google, de vreme ce până acum am avut Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread și în curând Honeycomb.

De ce "Ice Cream Sandwich" și nu "Ice Cream"? Ei bine, răspunsul este unul amuzant: e prea ușor să confunzi Froyo (iaurt înghețat) cu Ice Cream (înghețată), în vreme ce un sandwich de înghețată e cu totul altceva. Amuzant e și faptul că sculptura pregătită de Google pentru peluza sa ar arăta aidoma celei Froyo, în schimb sandwich-ul salvează situația.

în universul Google nimeni nu se joacă când vine vorba de branding, asta e sigur!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×