Antena lui iPhone 4 pierde 90% din semnal la testele oficiale; alte smartphone-uri, doar 25%

2.446 ori
<b>Antena lui iPhone 4 pierde 90% din semnal la testele oficiale; alte smartphone-uri, doar 25%</b>Una dintre metodele folosite de Apple pentru a se apara de jurnalistii si publicul care aratau cu degetul catre problema lui iPhone 4 cu semnalul a fost sa dea vina si pe restul producatorilor de telefoane. Aparent, toate smartphone-urile celebre de pe...

Una dintre metodele folosite de Apple pentru a se apara de jurnalistii si publicul care aratau cu degetul catre problema lui iPhone 4 cu semnalul a fost sa dea vina si pe restul producatorilor de telefoane. Aparent, toate smartphone-urile celebre de pe piata au probleme cu antena si semnalul. Sa fie chiar asa?

Pentru a verifica afirmatiile lui Steve Jobs, un institut german de protectie a consumatorilor a supus la teste atat iPhone 4, cat si alte modele de handseturi. Rezultatul a fost dezamagitor, pentru Apple: "o atingere chiar si cu un deget a partii stanga-jos a lui iPhone 4 duce la scaderea intensitatii semnalului cu 90%".

Acest lucru inseamna ca in astfel de situatii o convorbire se poate intrerupe, iar conexiunea Internet va fi foarte lenta. In comparatie, celelalte 2 smartphone-uri testate (modele nespecificate) au inregistrat scaderi de semnal de doar 25% in conditii similare. Aceasta scadere nu afecteaza grav convorbirile sau experienta de navigare web.

De remarcat este si faptul ca modelele iPhone de generatie a treia se comporta mai bine decat iPhone 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×