Android 3.0 În acțiune pe o tabletă Motorola, acum În imagini clare

Autor:  | Publicat în:  Google 2.350 ori
<b>Android 3.0 În acțiune pe o tabletă Motorola, acum În imagini clare</b>Dacă Android 2.3 Gingerbread începe încet-încet să ni se dezvăluie în toată splendoarea sa și nu pare chiar genul de OS destinat tabletelor, Android 3.0 Honeycomb este deja în fașă în acest moment și a primit și niște teasing recent....

Dacă Android 2.3 Gingerbread începe încet-încet să ni se dezvăluie în toată splendoarea sa și nu pare chiar genul de OS destinat tabletelor, Android 3.0 Honeycomb este deja în fașă în acest moment și a primit și niște teasing recent. Platforma a fost promovată chiar de către Andy Rubin, de la Google, care a folosit o tabletă Motorola cu acest OS la bord în cadrul conferinței D: Dive Into Mobile.

Nu avem nicio informație cu privire la tabletă, în afara faptului că rulează Android 3.0, vine cu o versiune nouă de Google Maps și ceea ce pare a fi un display touch de 10 inchi. Observăm și o cameră în partea din spate a terminalului, în vreme ce restul specificațiilor rămân un mister. Zvonurile afirmă că această tabletă ar putea fi Moto Stingray sau Motorola Everest, descoperite cu ceva vreme în portofoliul producătorului american.

Acest prototip Motorola este cu siguranță un dual-core bazat pe Nvidia Tegra 2, o tendință care se va aplica în cazul a numeroase smartphone-uri și tablete în 2011. Să fie Android 2.3 în sfârșit un OS adecvat terminalelor cu ecran mare sau trebuie să așteptăm sosirea lui 3.0?

Android 3.0 În acțiune pe o tabletă Motorola, acum În imagini clare

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×