Android 3.5 va purta numele de cod Honeycomb, urmasul lui Gingerbread

1.465 ori
<b>Android 3.5 va purta numele de cod Honeycomb, urmasul lui Gingerbread</b>Conform unor speculatii publicate anterior, urmasul lui Android 3.0 va fi Android 3.5, care va purta numele de cod Honeycomb. Aceast branding a fost prevazut de catre site-uri de specialitate care au observat ordinea alfabetica a numelor de cod pentru...

Conform unor speculatii publicate anterior, urmasul lui Android 3.0 va fi Android 3.5, care va purta numele de cod Honeycomb. Aceast branding a fost prevazut de catre site-uri de specialitate care au observat ordinea alfabetica a numelor de cod pentru OS-urile mobile Google si preferinta gigantului motoarelor de cautare pentru nume de deserturi.

Astfel Froyo (Android 2.2) va fi urmat de Gingerbread (Android 3.0) si acum Honeycomb (Android 3.5). Trecem in acest mod de la un iaurt inghetat, la turta dulce si apoi la fagure, dupa ce am rulat pe terminalele noastre "gogosi", "ecleruri" si alte soiuri de prajituri. Vestea in legatura cu denumirea data noului Android a venit de la IFA 2010, show care tocmai a debutat la Berlin.

Samsung a confirmat aceasta initiativa, fara a anunta si cand va fi disponibil acest OS. Deocamdata stim ca Android 3.0 va sosi in ultimul trimestru al lui 2010.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×