Primul telefon Windows Phone 7 aprobat oficial este un HTC?

1.283 ori
<b>Primul telefon Windows Phone 7 aprobat oficial este un HTC?</b>Scapari de telefoane Windows Phone 7 am vazut destule, ca sa nu mai vorbim de imagini si concepte, dar oare cate terminale WP7 am vazut pana acum cu o aprobare/certificare oficiala in dreptul lor? HTC 7 Trophy ar putea fi o premiera din acest punct de...

Scapari de telefoane Windows Phone 7 am vazut destule, ca sa nu mai vorbim de imagini si concepte, dar oare cate terminale WP7 am vazut pana acum cu o aprobare/certificare oficiala in dreptul lor? HTC 7 Trophy ar putea fi o premiera din acest punct de vedere, handsetul primind recent aprobarea din partea organizatiei Global Certification Forum (GCF).

Din pacate, GCF nu ofera detalii despre OS-ul acestui handset, deci pana la urma am putea avea de-a face cu un model Android, desi speculatiile afirma ca HTC 7 Trophy ruleaza Windows Phone 7. Exista si posibilitatea ca telefonul sa foloseasca platforma Brew, specifica celor de la HTC. Un indiciu cu privire la sistemul de operare ales pentru acest model ar fi acel "7" din numele sau, prezent si in cazul proaspat scapatului HTC HD7 (aka HD3).

Tot ce stim deocamdata despre HTC 7 Trophy este ca va suporta conectivitate quadband GSM/GPRS/EDGE si dualband UMTS/HSDPA/HSUPA in benzi de 900/2100 MHz, facandu-l terminalul perfect pentru Europa si Asia, nu si pentru SUA. De obicei telefoanele aprobate de GCF sosesc pe piata in 6-8 saptamani dupa aprobare, deci ne putem astepta la o lansare a lui Trophy pe undeva prin octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×