Nokia Maps - informațiile legate de trafic În timp real prin aplicația dedicată

Autor:  | Publicat în:  Nokia 890 ori
<b>Nokia Maps - informațiile legate de trafic În timp real prin aplicația dedicată</b>Nokia aduce un update la aplicația Maps implementată și pe telefoanele cu Windows Phone în genul Nokia Lumia 800, Lumia 710. Oferă în cadrul aplicației și informațiile detaliate legate de trafic, în timp real. &nbsp; Mi se pare una dintre cele...

Nokia aduce un update la aplicația Maps implementată și pe telefoanele cu Windows Phone în genul Nokia Lumia 800, Lumia 710. Oferă în cadrul aplicației și informațiile detaliate legate de trafic, în timp real.

Mi se pare una dintre cele mai bune inovații în domeniu. Acum se află într-un stadiu incipient și simplu ca infrastructură sau complexitate. Să știi dinainte care este traseul ideal și pe unde ar trebui să mergi spre a nu fi prins în zonele aglomerate. Ai economisi timp și bani. Serviciul este la început și nu acoperă decât două orașe: Mumbai și Delhi - piața indiană este una pe care Nokia performează excelent chiar și în aceste condiții de criză.

Interesant este că dacă ai un smartphone cu Symbian sau cu Windows Phone și utilizezi Maps vei deveni un user luat în seamă spre a fi individualizate zonele aglomerate sau mai libere - primele marcate cu roșu, celelalte cu verde.

Fidelitatea informațiilor oferite depinde de câte persoane utilizează Maps din aria respectivă. în India, Nokia se vinde bine și are multe terminale, dar nu stau la fel de bine și în Europa. Compania finlandeză spune că-l va extinde în viitorul apropiat și către alte orașe din lume.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×