Android 4.0 pe Samsung Galaxy S II din 15 martie 2012?

1.732 ori
<b>Android 4.0 pe Samsung Galaxy S II din 15 martie 2012?</b>Samsung Galaxy S II este cel mai de succes telefon Android din 2011 cu cele mai multe unități comercializate. De aici rezultă și interesul pentru portarea Android 4.0 pe acest terminal. Samsung a declarat că Android 4.0 va ajunge în luna martie...

Samsung Galaxy S II este cel mai de succes telefon Android din 2011 cu cele mai multe unități comercializate. De aici rezultă și interesul pentru portarea Android 4.0 pe acest terminal. Samsung a declarat că Android 4.0 va ajunge în luna martie 2012, dar nu a oferit o dată clară.

Un importator al Samsung din Israel denumit Sunny Communications a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că din 15 martie va sosi Android 4.0 ICS pe SGS II.

S-ar putea ca data să fie validă doar pentru piața din Israel și să difere la nivel european sau explicit pentru țara noastră. Ideea este că de acum încolo așteptarea va fi de scurtă durată pentru cei care dețin un SGS II.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×