LG Optimus 2X nu va primi Android Ice Cream Sandwich 4.0

2.186 ori
<b>LG Optimus 2X nu va primi Android Ice Cream Sandwich 4.0</b>Este o veste care nu va primi bine de cei care și-au cumpărat LG Optimus 2X. Este primul telefon dual-core și a fost lansat în 2011, dar deja LG nu dorește să pună un update software de amploare pe smartphone-ul lor. Dacă nu mă înșel și acum...

Este o veste care nu va primi bine de cei care și-au cumpărat LG Optimus 2X. Este primul telefon dual-core și a fost lansat în 2011, dar deja LG nu dorește să pună un update software de amploare pe smartphone-ul lor. Dacă nu mă înșel și acum rulează 2.2 FroYo și era așteptat 2.3 Gingerbread, au portat 2.3 Gingerbread pe LG Optimus One și au lăsat pe locul secund teleofoanele cotate în segmentul high end.

Răspunsul a venit pe pagina lor de facebook ca răspuns către întrebarea unui client și textul spunea:

Dragă Anant, noi nu vom introduce Android 4.0 Ice Cream Sandwich pe LG Optimus 2X P990. Urmărește-ne în continuare pentru viitoarele update-uri.

Nu știu care ar fi motivul pentru care au ales să nu facă update-ul. Optimus 2X este animat de un procesor dual-core Tegra 2 tactat la 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, ecran de 4 inch, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 1.500 mAh. Nu se poate lua în considerare un motiv legat de hardware, Nexus S va primi 4.0 Ice Cream Sandwich și-i este inferior lui Optimus 2X.

Poate ar fi cazul să se ocupe mai serios de divizia de smartphone-uri de top și să nu le trateze cu indiferență. Așa vor pierde și pe cei care au mizat pe telefoanele lor și au făcut o mică investiție. Gândiți-vă cum se simte un posesor de LG Optimus 2X cu 2.2 FroYo pe lângă unul cu Nexus S ce în curând va aduce 4.0 Ice Cream și o sumă de noutăți dorite de fiecare utilizator al platformei Android.

Nexus One este un alt telefon ce nu va primi Android 4.0, dar a fost lansat în urmă cu doi ani de zile și ar fi bine dacă toate telefoanele din universul sistemului de operare mobil by Google ar primi update-uri de software constant în aceeași unitate de timp.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×