Android 4.1 Jelly Bean pe versiunea HSPA+ a lui Samsung Galaxy Nexus

1.247 ori
<b>Android 4.1 Jelly Bean pe versiunea HSPA+ a lui Samsung Galaxy Nexus</b>Android 4.1 Jelly Bean a fost prezentat la Google I/O. S-a spus de atuni care vor fi primele telefoane și tablete Android ce-l vor rula de la mijlocul lui iulie 2012: Samsung Nexus S, Galaxy Nexus, tableta Google Nexus 7 și Motorola Xoom. &nbsp; De...

Android 4.1 Jelly Bean a fost prezentat la Google I/O. S-a spus de atuni care vor fi primele telefoane și tablete Android ce-l vor rula de la mijlocul lui iulie 2012: Samsung Nexus S, Galaxy Nexus, tableta Google Nexus 7 și Motorola Xoom.

De dimineață a început a fi pornit update-ul via OTA pentru Galaxy Nexus în versiunea HSDPA+ sau GSM. Va urma în zilele următoare și versiunea CDMA cât și 4.1 pentru telefoanele Galaxy Nexus din oferta operatorilor de telefonie.

Așa că dacă aveți un Galaxy Nexus achiziționat la liber nu ar strica să faceți un update să vedeți dacă 4.1 Jelly Bean nu-i disponibil via OTA. Samsung Galaxy Nexus poate fi achiziționat cu 1.699 lei. Aduce un procesor TI OMAP dual-core la 1.2 GHz, display de 4.65 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, cameră de 5 Megapixeli care filmează la 1080p, baterie de 1.750 mAh, grosime de 8.9 mm.

Android 4.1 Jelly Bean aduce un spor de perfomanță pe telefoanele pe care urmează a fi disponibil, introducerea de text într-un mod predictiv mai bun, recunoaștere vocală și search prin voce, notificările aduc mai multă informație și cresc în dimensiuni, interfață mai bună pentru camerele foto, Android Beam pentru distribuția de fișiere, Google Now, widgets ce pot fi redimensionate, un Google Maps mai inteligent. Acestea ar fi o parte din beneficiile 4.1 Jelly Bean, pe scurt.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×