LG Optimus LTE 2 ajunge În SUA - primele imagini scăpate pe web

1.132 ori
<b>LG Optimus LTE 2 ajunge În SUA - primele imagini scăpate pe web</b>LG are câteva telefoane în portofoliu care ar face o figură frumoasă și în Europa, dar lansarea oficială. Unul dintre aceste telefoane este Optimus LTE ajuns la generația a doua. Verizon se pare că va comercializa acest smartphone Android în...

LG are câteva telefoane în portofoliu care ar face o figură frumoasă și în Europa, dar lansarea oficială. Unul dintre aceste telefoane este Optimus LTE ajuns la generația a doua. Verizon se pare că va comercializa acest smartphone Android în SUA.

Numele de cod sub care a apărut la FCC este de LG VS930. Ar fi succesorul lui LG VS920 denumit și LG Spectrum. LG Optimus LTE 2 ar ajunge în SUA cu Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Se spune că ar avea un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, display TrueHD de 4.7 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli și 16 milioane culori, NFC, radio FM.

Nu se știe nimic legat de preț și disponibilitate. Zic că ar fi ok un astfel de telefon și în țara noastră, la un preț bun. Ar putea fi considerat un telefon de viitor. Avem și noi rețele care ajung în 3G la peste 40 Mbps în download și Optimus LTE 2 s-ar potrivi la fix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×