Confirmare de la nivel Înalt că Amazon pregătește un smartphone Android

1.054 ori
<b>Confirmare de la nivel Înalt că Amazon pregătește un smartphone Android</b>Amazon trage tare și pregătește Kindle Fire 2 - tableta care va trebui să facă față lui Google Nexus 7 care în câteva zile va debuta pe piața din SUA la prețul de 199 dolari ca și primul Kindle Fire care cu siguranță va scădea ca și...

Amazon trage tare și pregătește Kindle Fire 2 - tableta care va trebui să facă față lui Google Nexus 7 care în câteva zile va debuta pe piața din SUA la prețul de 199 dolari ca și primul Kindle Fire care cu siguranță va scădea ca și vânzări.

Pe lângă Kindle Fire, Amazon se pare că testează un smartphone Android. Sursa este Wall Street Journal care spune că are informații concrete. Lansarea telefonului Amazon ar trebui să aibă loc la sfârșitul lui 2012 sau la începutul lui 2013. La ora actuală se fac teste, iar Amazon merge pe mai multe variante. Se vehiculează mai multe diagonale între 4 și 5 inch.

Atuul unui smartphone conceput de Amazon ar trebui să fie prețul redus în comparație cu iPhone sau seria Galaxy de la Samsung. De fapt să meargă pe rețeta inaugurată de Kindle Fire care la început a fost un adevărat boom pe partea de vânzări în contextul unui hardware decent și al unui preț de achiziție excelent.

Monetizarea smartphone-ului Android comercializat de Amazon s-ar face prin intermediul serviciilor adiacente. Din păcate la noi în țară va oferi o experiență trunchiată pentru că nu se oferă acces la toate aceste servicii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×