Android 4.1 Jelly Bean va sosi pe Samsung Galaxy Nexus - scăpare din Google Play store

1.599 ori
<b>Android 4.1 Jelly Bean va sosi pe Samsung Galaxy Nexus - scăpare din Google Play store</b>Google a inaugurat un magazin din care se poate achiziționa Galaxy Nexus deblocat. Acolo a apărut pentru câteva ore o informație ce va fi pe placul celor care dețin smartphone-ul dual core din seria Nexus. &nbsp; Mai sunt câteva zile până la...

Google a inaugurat un magazin din care se poate achiziționa Galaxy Nexus deblocat. Acolo a apărut pentru câteva ore o informație ce va fi pe placul celor care dețin smartphone-ul dual core din seria Nexus.

Mai sunt câteva zile până la evenimentul Google în care este așteptată tableta Nexus cât și un viitor update al platformei Android. Google ar trebui să dea un refresh la sistemul de operare Android și asta mai ales după ce concurența a prezentat iOS 6 și Windows Phone 8.

Primul telefon ce va primi Android 4.1 Jelly Bean va fi Samsung Galaxy Nexus, cel puțin așa se spunea în magazinul online oficial. Mai multe detalii în zilele următoare, evenimentul Google I/O va fi transmis live pe Mobilissimo.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×