Orange spune că oferă acoperire 3G pentru 98% din suprafața României

1.348 ori
<b>Orange spune că oferă acoperire 3G pentru 98% din suprafața României</b>Ne apropiem rapid de era 4G, 3G-ul rămâne cel mai utilizat pe plan secund și Orange a dat un comunicat prin care afirmă că rețeaua sa are acoperire de 98% la nivel național. Cam greu să cazi în cei 2% ce au mai rămas. &nbsp; Pot să pun și o...

Ne apropiem rapid de era 4G, 3G-ul rămâne cel mai utilizat pe plan secund și Orange a dat un comunicat prin care afirmă că rețeaua sa are acoperire de 98% la nivel național. Cam greu să cazi în cei 2% ce au mai rămas.

Pot să pun și o impresie personală. Am primit mai multe telefoane de ale lor la test și acestea sunt însoțite de un SIM de date. Nu am remarcat să-mi pice semnalul. A funcționat bine și când erau zone mai puțin accesibile, cum ar fi prin pădurile de lângă Fundata, din apropiere de Brașov. Se puteau posta imagini via Instagram pe Twitter și Facebook.

Orange spune că au vizat o extindere masivă a rețelei 3G către zonele rurale. Investiția a ajuns la 110 milioane euro și acoperire 3G a crescut de la 55% la 98%. Vă dați seama că în urmă cu an, doar 55% aveau acces la 3G - comunicații de date la viteze sporite?

Viteza de transfer a ajuns până la 14.4 Mbps, dar știu că în București pe anumite zone se ajunge și la 21 Mbps. Știu că Orange are și o licență 4G de test și s-ar putea să fie primul operator român care să ofere acoperire 4G. Ar fi o lovitură de imagine.

Prin acest proiect jumatate din reteaua Orange, construita in peste 14 ani, a fost modernizata, optimizata si extinsa, iar clientii au ocazia sa beneficieze de acces la internet mobil la viteze superioare, oriunde s-ar afla. Rezultatele acestui proiect confirma inca o data promisiunea companiei de a investi in Romania si de a aduce tehnologia cat mai aproape de clientii nostri.” a declarat Jean-Francois Fallacher, CEO in cadrul Orange Romania.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×