Android 4.4 KitKat intră În statisticile totale Android, cu o cota de 1.1%

Autor:  | Publicat în:  Android 1.126 ori
<b>Android 4.4 KitKat intră În statisticile totale Android, cu o cota de 1.1%</b>Graficul "plăcintă" al lui Android, cu distribuțiile sale incluse a fost updatat pentru a-l include și pe Android 4.4 KitKat, care obține acum 1.1% din totalul release-urilor. Jelly Bean 4.1.x rămâne cel mai popular, cu 37.4%. &nbsp; Pe locul 2 se...

Graficul "plăcintă" al lui Android, cu distribuțiile sale incluse a fost updatat pentru a-l include și pe Android 4.4 KitKat, care obține acum 1.1% din totalul release-urilor. Jelly Bean 4.1.x rămâne cel mai popular, cu 37.4%.

Pe locul 2 se afla Gingerbread, cu 24.1%, iar apoi Ice Cream Sandwich cu 18.6% și Jelly Bean 4.2.x cu 12.9%. Acest procent a fost atins cam la o lună și câteva zile după lansarea lui KitKat, ceea ce nu e chiar rău, având în vedere că există la ora actuală sute de milioane de terminale Android. Aceste cifre acoperă terminalele care s-au conectat în ultima vreme la Google Play Store, în ultimele 7 zile mai bine zis.

Printre device-urile care deja rulează KitKat, sau ar trebui să o facă se număra Nexus 4, Nexus 7, Nexus 7 2013, Motorola Moto X, HTC One Developer Edition și alte câteva modele. Un impact major îl va cunoaște această cifră atunci când Samsung va decide să își actualizeze terminalele flagship la KitKat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×