Corpul metalic al lui Samsung Galaxy S5 confirmat de o sursă din Asia, zvonul devine mai solid

2.091 ori
<b>Corpul metalic al lui Samsung Galaxy S5 confirmat de o sursă din Asia, zvonul devine mai solid</b>Am văzut cu ceva timp în urmă o fotografie cu o ramă metalică, care se presupune că aparținea lui Galaxy S5 și imediat au început să apară speculațiile cu privire la o carcasă metalică a viitorului flagship. Ei bine, azi teoriile revin în...

Am văzut cu ceva timp în urmă o fotografie cu o ramă metalică, care se presupune că aparținea lui Galaxy S5 și imediat au început să apară speculațiile cu privire la o carcasă metalică a viitorului flagship. Ei bine, azi teoriile revin în forță.

De această dată avem o sursă din Asia care confirmă faptul că următorul Galaxy S va face în sfârșit trecerea de la policarbonat la aluminiu sau eventual alt metal. Personal consider că nu se va întâmpla acest lucru, dar hai să vedem ce spun zvonurile. Sursa despre care vorbeam mai sus afirmă că firma taiwaneză Catcher va fi principalul furnizor de carcase metalice pentru Samsung, împreună cu firme ca Ju Teng și BYD din China și Taiwan.

Deocamdată nu avem dovezi cu privire la autenticitatea informațiilor, dar așteptați-vă ca la început de 2014 să plouă cu randări, concepte, scăpări și tot soiul de imagini mai mult sau mai puțin reale. Ar avea sens și acel zvon care afirmă că Galaxy S5 va adopta textura de piele din spatele lui Note 3, dar rămâne de văzut până în primăvara viitoare ce va alege Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×