Android 5.0 Lion - Una dintre viitoarele versiuni Android, cea 5.0 ajunge pe web sub forma numelui de cod Lion

Autor:  | Publicat în:  Android 2.162 ori
<b>Android 5.0 Lion - Una dintre viitoarele versiuni Android, cea 5.0 ajunge pe web sub forma numelui de cod Lion</b>Iată că asocierea cu batoanele de ciocolată continuă la Google și după Android KitKat am putea avea Android Lion. Cel puțin așa pare a indica o scăpare în GFXBench, care odată cu rezultatul unui benchmark pentru un așa numit Nexus 5 (2014) a...

Iată că asocierea cu batoanele de ciocolată continuă la Google și după Android KitKat am putea avea Android Lion. Cel puțin așa pare a indica o scăpare în GFXBench, care odată cu rezultatul unui benchmark pentru un așa numit Nexus 5 (2014) a menționat și o nouă versiune de Android, numită Android 5.0 Lion.

Evident, totul poate fi un fals, mai ales că sursa scăpării, @emtleaks nu e una chiar celebra sau de încredere. După luni bune de zvonuri care spuneau că următorul Android va purta numele de cod Lollipop, a apărut în ecuație și Lemon Meringue Pie, iar acum Lion, care are mai mult sens decât precedentele două. și asta pentru simplul fapt că Lion aparține de Nestle, ca și KitKat, deci parteneriatul ar continua între Google și gigantul alimentar.

în ce îl privește pe Nexus 5 (2014), el vine cu un display de 5.2 inch, rezoluție Quad HD, Android 5.0 Lion că OS și procesor Snapdragon 805 la 2.7 GHz, plus GPU Adreno 420. Acest model vine și cu 3 GB RAM, 32 GB stocare, o cameră de 12 megapixeli în spate și una frontală de 2 MP. Cum vă suna acest model și mai ales cum vi se pare alegerea de nume pentru Android?

Android 5.0 Lion

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×