Cum se pregătește un fan(atic) Apple pentru lansarea de mâine (Infographic ironic)

1.535 ori
<b>Cum se pregătește un fan(atic) Apple pentru lansarea de mâine (Infographic ironic)</b>Am găsit pe Facebook (via Radu Ursache) un infographic foarte ironic și drăguț legat de modul în care un fan(atic) Apple s-ar pregăti pentru marele eveniment de mâine. Ca tot omul, el stă la computer, la Mac în acest caz și așteaptă cuvintele...

Am găsit pe Facebook (via Radu Ursache) un infographic foarte ironic și drăguț legat de modul în care un fan(atic) Apple s-ar pregăti pentru marele eveniment de mâine. Ca tot omul, el stă la computer, la Mac în acest caz și așteaptă cuvintele magice din gura lui Tim Cook.

în imagine avem și un defibrilator, în cazul în care demonstrația realizată de Eddie Cue pe scenă e mult prea tare, dar și câteva pastile, unele pentru anxietate, altele cu cafeină pentru a nu sforăi în timpul demourilor plicticoase. Există chiar și o pastilă cu cianură, în cazul în care iWatch costă peste 600 de dolari, ceea ce sincer nu cred că se va întâmpla. Mai amuzant e că "Mactardul" (așa cum li se spune celor care exagerează cu Apple) a pregătit și un iPhone și iPad pentru a le răspunde fanboy-ilor Android, care se vor văita că ei aveau deja inovațiile până să le lanseze Apple.

Unul dintre cele mai bune meme-uri văzute până acum, din ciclul fotografiilor amuzante legate de Apple, era acela cu Steve Jobs sau Tim Cook stând pe o placă imensă care era un iPad. Sau acel meme cu un iPhone 8 sau 9 lung cât 2 sandwichuri Subway. Nu râdeți de schimbul de lenjerie plasat lângă birou in imaginea de mai sus, deoarece nu e ușor să stai lipit de un ecran 2-3 ore, fără să mergi la baie!

Voi cum asteptati evenimentul Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×