Android 5.0 primește un teaser de la Google, ar putea unifica experienta Android pe multiple terminale

1.260 ori
<b>Android 5.0 primește un teaser de la Google, ar putea unifica experienta Android pe multiple terminale</b>Google ar fi postat un teaser cu următorul release Android, versiunea 5.0, prin intermediul unei imagini. Deocamdată nu avem un changelog clar, deși există surse care afirmă că următorul Android va aduce o schimbare majoră de design față de...

Google ar fi postat un teaser cu următorul release Android, versiunea 5.0, prin intermediul unei imagini. Deocamdată nu avem un changelog clar, deși există surse care afirmă că următorul Android va aduce o schimbare majoră de design față de actualul KitKat.

Un indicator clar al schimbării de OS din imaginea de mai sus e faptul că la ora din colțul ecranului nu stă scris 4:40 ca la terminalele KitKat, ci 5:00. Tradiția de a include o oră care e în concordanță cu versiunea de OS datează încă de la Gingerbread. Practic postarea Google e inocentă, ea reprezentând o imagine cu 3 modele Nexus 5 care afișează informații de la Cupa Mondială via Google Now.

Tweetul e postat cu doar 2 săptămâni înainte de Google I/O 2014, semn clar că ni se pregătește ceva la acest show. Mulți se așteptau ca urmatorul Android să fie versiunea 4.5 Lollypop, dar versiunea 5.0 e asteptata totusi de mult timp. Cei de la Android Police au aflat și că vor exista schimbări de design și au scris despre Quantum Paper. Quantum Paper este un framework de design comun pentru dezvoltatori, prin care ei pot crea o experiență unificată a OS-ului pe fiecare terminal.

Aici sunt incluse și tablete și telefoane mobile și PC-uri. La baza acestui concept st[ Polymer, o componentă web cu care dezvoltatorii pot lucra pentru a crea aplicații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×