Microsoft ar putea aduce Cortana și pe iOS și Android

934 ori
<b>Microsoft ar putea aduce Cortana și pe iOS și Android</b>Dacă șansele ca Siri să ajungă pe Android sau Windows Phone sunt egale cu zero, în schimb Microsoft ar putea să aducă Cortana pe platformele rivale. Nu ne-ar surprinde având în vedere că până și popularul lor Office a primit acest tratament....

Dacă șansele ca Siri să ajungă pe Android sau Windows Phone sunt egale cu zero, în schimb Microsoft ar putea să aducă Cortana pe platformele rivale. Nu ne-ar surprinde având în vedere că până și popularul lor Office a primit acest tratament.

în plus am aflat că în curând Cortana va evolua către alte platforme, precum Xbox One sau Windows 8.1. Aceste mutări sunt încă o confirmare a deschiderii pe care noul CEO Microsoft, Satya Nadella o manifestă față de sisteme de operare rivale. Cei de la GeekWireau citat un program manager Windows Phone, care nu garanta sosirea lui Cortana pe iOS și Android, dar spunea că este luat în calcul acest lucru.

Un alt aspect ce trebuie luat în seama este faptul că asistentul virtual Microsoft nu va putea fi integrat la fel de bine pe terminale non Windows Phone. Cortana ar fi fost construit pe fundația lui Windows Phone și are nevoie de serviciile și resursele asociate. în plus, există și un motiv clar pentru amânarea unui Cortana pentru iOS: Siri e la ora actuală mai atractiv decât soluția Microsoft și nu ar avea rost să fie înlocuit.

Microsoft oferă aplicații Bing pentru iOS și Android, deci primii pași pentru o deschidere a celor de la MS au fost făcuți și în această zonă. Voi ați dori Cortana pe iPhone sau terminale Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×