Huawei oferă detalii despre actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, pentru început pe Huawei Honor 7 in faza beta

837 ori
<b>Huawei oferă detalii despre actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, pentru început pe Huawei Honor 7 in faza beta</b>Am aflat cu ceva vreme &icirc;n urmă&nbsp;că Huawei avea de g&acirc;nd să ofere actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pe terminalele din gama Honor &icirc;ncep&acirc;nd cu luna februarie a lui 2016. Ei bine iată-ne &icirc;n februarie şi au...

Am aflat cu ceva vreme în urmă că Huawei avea de gând să ofere actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pe terminalele din gama Honor începând cu luna februarie a lui 2016. Ei bine iată-ne în februarie şi au început să apară şi detaliile.

Pe contul de Twitter Honor dedicat Europei, Huawei a postat că beta testerii lui Honor 7 au primit varianta finală de Android 6 via OTA în aceste zile. După beta testeri apoi şi utilizatorii de rând ai lui Honor 7 vor primi Android Marshmallow via actualizare OTA, în maxim 2 săptămâni. Inevitabil au început şi întrebările cu privire la sosirea update-ului şi pe alte modele populare, ca Honor 5X.

Din păcate contul de Twitter a răspuns că nu există informaţii legat de Honor 5X la acest capitol deocamdată. Aflam de la Huawei Mobile România luna trecută că a fost inaugurat un program de testare în premieră a lui Android 6.0 Marshmallow pentru celebrul Huawei P8 Lite, unul dintre cele mai bine vândute modele Huawei de anul trecut.

Deschiderea către beta testing e pozitivă, grăbind finalizarea pachetelor software şi trecerea lor sub ochiul scrutător al fanilor şi testerilor. Preconizez că până la mijloc de primăvară vom vedea toate modelele celebre Huawei cu Marshmallow la bord.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×