Android 6.0 s-ar putea numi Key Lime Pie, l-ar urma pe Jelly Bean

Autor:  | Publicat în:  Android 1.131 ori
<b>Android 6.0 s-ar putea numi Key Lime Pie, l-ar urma pe Jelly Bean</b>Deși nici măcar nu suntem siguri că următorul Android se va numi Jelly Bean și ne mulțumim să îl numim Android 5.0 și atât, au apărut deja speculații cu privire la numele următoarei versiuni de OS mobil Google. O sursă de încredere a celor...

Deși nici măcar nu suntem siguri că următorul Android se va numi Jelly Bean și ne mulțumim să îl numim Android 5.0 și atât, au apărut deja speculații cu privire la numele următoarei versiuni de OS mobil Google. O sursă de încredere a celor de la The Verge, aceeași care vehicula numele Jelly Bean cu un an în urma afirma acum că a aflat că Android 6.0 va purta numele de cod Key Lime Pie.

Din câte văd aici este vorba de o plăcintă cu lămâie verde și cremă, continuând tradiția celor de la Google de a pune nume release-urilor Android după deserturi gustoase. După Gingerbread (turtă dulce) și Ice Cream Sandwich (sandwich de înghețată) am avea Jelly Bean, conform unui reprezentant ASUS, care ar fi menționat numele din greșeală la MWC 2012 și apoi și Key Lime Pie, care probabil va fi cunoscut și sub acronimul KLP. De menționat și faptul că la standul Google din Barcelona exista un bol mare cu jeleuri, deci un indiciu destul de clar cu privire la faptul că Android 5.0 va avea un nume legat de jeleuri.

Având în vedere că Google are programat evenimentul I/O pentru iunie, mă aștept ca noul Android să debuteze atunci, iar Key Lime Pie undeva în iarnă, sau prin 2013. Dacă la I/O 2012 vom vedea probabil tableta Nexus rulând Android 5.0, sunt sigur că următorul release de după Jelly Bean ne va aduce un nou smartphone Nexs, poate unul produs de Motorola.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×