Android, acum si pe fix! Telefonul fix cu Android la bord fotografiat la IFA 2010

Autor:  | Publicat în:  Android 1.811 ori
<b>Android, acum si pe fix! Telefonul fix cu Android la bord fotografiat la IFA 2010</b>Printre inovatiile mai putin bagate in seama de blogurile de specialitate in timpul IFA 2010 se numara acest telefon fix ce ruleaza Android, un gadget ideal pentru orice companie care se respecta. &nbsp; Creat de catre Rockchip, terminalul suporta...

Printre inovatiile mai putin bagate in seama de blogurile de specialitate in timpul IFA 2010 se numara acest telefon fix ce ruleaza Android, un gadget ideal pentru orice companie care se respecta.

Creat de catre Rockchip, terminalul suporta conectivitate 3G si apeluri efectuate printr-o linie fixa, dar va efectua si apeluri video si web surfing. SlashGear ne informeaza ca misteriosul model vine cu un display touch de 7 inchi, Bluetooth, WiFi si un difuzor. Se pare ca Rockchip ar cauta parteneri hardware care sa ii produca telefonul fix, neincumetandu-se sa lanseze produsul pe cont propriu.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×