Vechiul devine... mai putin vechi: XPERIA X10 primeste Android 2.1 (Video)

2.045 ori
<b>Vechiul devine... mai putin vechi: XPERIA X10 primeste Android 2.1 (Video)</b>De ce ar fi un smartphone ca Sony Ericsson XPERIA X10 lansat cu deja anticul Android 1.6 la bord? Si de ce ar trebui sa ne bucuram ca terminalul primeste upgrade-ul la Android 2.1 de abia acum? Cum ramane cu Android 2.2? Dar cu suportul pentru multitouch?...

De ce ar fi un smartphone ca Sony Ericsson XPERIA X10 lansat cu deja anticul Android 1.6 la bord? Si de ce ar trebui sa ne bucuram ca terminalul primeste upgrade-ul la Android 2.1 de abia acum? Cum ramane cu Android 2.2? Dar cu suportul pentru multitouch?

Acestea sunt intrebari la care Sony Ericsson trebuie sa raspunda, compania neparand a face fata concurentei in ultima vreme. De asemenea, in vreme ce Motorola, Samsung si HTCprofita din plin de avantajele platformei Android, Sony Ericsson nu are in portofoliul sau decat cateva modele cu acest OS la bord, si acestea folosind o varianta veche a platformei.

In vreme ce Moto, Samsung si LG exploreaza deja formaturi mai mari pentru Android (tableturi), Sony Ericsson ar trebui sa produca macar un singur smartphone care sa fie un hit si sa ruleze Android 2.2 sau chiar 3.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×