Android, acum și pe un video-telefon IP, produs de SBNTech

Autor:  | Publicat în:  Android 1.405 ori
<b>Android, acum și pe un video-telefon IP, produs de SBNTech</b>în cadrul conferinței Korea Communication 2010, compania SBNTech a prezentat un prototip de video-telefon IP bazat pe Android. Terminalul poate fi admirat în imaginile de mai jos și aflăm că el va fi prezentat în detaliu în cadrul showului CES...

în cadrul conferinței Korea Communication 2010, compania SBNTech a prezentat un prototip de video-telefon IP bazat pe Android. Terminalul poate fi admirat în imaginile de mai jos și aflăm că el va fi prezentat în detaliu în cadrul showului CES 2011, care se va desfășura între 6 și 9 ianuarie în Las Vegas, Nevada.

Dotările acestui terminal care pare creat pentru publicul business includ un display tocuhscreen LCD de 10.1 inchi, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, playback video HD, client Gmail, ThinkFree Office, suport pentru socializare via Twitter, Facebook, Flickr și Picasa. în plus, beneficiați de Internet radio, widgeturi, YouTube, comunicare video IP VGA la 30 fps și Skype.

Videoconferințele vor deveni mult mai intuitive cu ajutorul acestui gadget, care aduce Android într-un nou segment de piață.

Android, acum și pe un video-telefon IP, produs de SBNTech

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×