Nokia E7 predispus la amânări? Sosește În unele teritorii În ianuarie 2011

3.109 ori
<b>Nokia E7 predispus la amânări? Sosește În unele teritorii În ianuarie 2011</b>După ce finlandezii anunțaseră că smartphone-ul Nokia E7 va sosi pe piață în luna decembrie a acestui an, iată că handsetul Symbian^3 va fi disponibil în unele țări de abia în 2011. Printre ghinioniști se numără și clienții din India,...

După ce finlandezii anunțaseră că smartphone-ul Nokia E7 va sosi pe piață în luna decembrie a acestui an, iată că handsetul Symbian^3 va fi disponibil în unele țări de abia în 2011. Printre ghinioniști se numără și clienții din India, filiala locală Nokia anunțând via Twitter că lansarea va avea loc în regiune în ianuarie 2011.

în India, telefonul va costa în jur de 487 de euro și bănuim că acesta este prețul la liber al handsetului, care va scădea odată cu includerea sa în ofertele cu abonament. De vreme ce E7 a fost de curând aprobat de către autoritatea americană FCC, e posibil să vedem smartphone-ul și în magazinele din SUA, poate chiar înainte de finalul anului.

Putem doar să sperăm ca vom fi mai norocoși decât publicul din India și vom primi în România noul model Nokia din seria E până în 2011. Vă reamintim că telefonul vine cu o tastatură full QWERTY, display AMOLED ClearBlack touch de 4 inchi și majoritatea dotărilor prezente și pe N8, în afară de camera de 12MP, înlocuită cu un senzor de 8MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×