Android are acum și un bar special, doar În Japonia

Autor:  | Publicat în:  Google 1.067 ori
<b>Android are acum și un bar special, doar În Japonia</b>Japonia e mai nou țara tuturor posibilităților, fiind singurul loc în lume unde am descoperit un bar cu tematică Android. După ce zilele trecute aflam că OS-ul este în creștere de popularitate în Orient, iată și dovada: un pub dedicat fanilor...

Japonia e mai nou țara tuturor posibilităților, fiind singurul loc în lume unde am descoperit un bar cu tematicăAndroid. După ce zilele trecute aflam că OS-ul este în creștere de popularitate în Orient, iată și dovada: un pub dedicat fanilor acestei platforme și nu numai. Numele său este destul de simplist: Bar Android.

Imaginile publicate sunt grăitoare cu privire la pasiunea japonezilor pentru acest OS și trebuie să recunoaștem că roboțelul verde (simbolul Android) poartă o mare parte din merit. La urma urmei vorbim de cultura care adoră desenele manga, Pokemon și Sailor Moon. Sigla Android se încadrează perfect în tipologie, iar deserturile care au dat numele versiunilor softului contribuie la aura de naivitate și atractivitate a platformei.

Aparent acest bar ar fi devenit deja popular pentru pasionații de Android și nu exista discriminări, chiar dacă cereți o bere și puneți un iPhone pe masă. Păstrând tematica și făcând teasing la Android 2.3, barul oferă prăjituri din turtă dulce care amintesc de logo-ul Gingerbread, după cum puteți vedea mai jos.

Android are acum și un bar special, doar În Japonia

Android bar

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×