Samsung deja lider de piață În segmentul Windows Phone 7

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.195 ori
<b>Samsung deja lider de piață În segmentul Windows Phone 7</b>Deși telefoanele Windows Phone 7 au sosit pe piață de nici două săptămâni, Samsung deține deja supremația în segmentul terminalelor ce rulează noul OS Microsoft. înainte de lansarea lui WP7, HTC domina la capitolul terminale Windows Mobile,...

Deși telefoanele Windows Phone 7 au sosit pe piață de nici două săptămâni, Samsung deține deja supremația în segmentul terminalelor ce rulează noul OS Microsoft. înainte de lansarea lui WP7, HTC domina la capitolul terminale Windows Mobile, dar iată că acum Samsung are un cuvânt greu de spus.

în plus, Samsung și-a declarat intenția de a ramâne lider detașat pe segmentul Windows Phone 7, afirmând că majoritatea telefoanelor vândute în următoarele luni vor rula OS-ul Microsoft. Google rămâne în continuare partener al producătorului asiatic, mai ales având în vedere apropiata lansare a lui Nexus S, dar planurile pentru platforma MS sunt mari.

Experții au fost surprinși de cât de stransă e colaborarea dintre Microsoft și Samsung, mai ales având în vedere succesul telefoanelor Android ale producătorului corean. Un sondaj recent realizat de cei de la WMPoweruser, pe un eșantion de 1500 de utilizatori WP7 a arătat ca 51% dintre aceștia dețin un model Samsung, pe locul 2 aflându-se HTC cu 37%. LG și Dell ocupa locul 3, respectiv 4, cu 9% și 3%.

Samsung Omnia 7 și Samsung Focus sunt motivele acestui succes, în vreme ce HTC Surround nu se ridică la înălțimea așteptărilor, cu doar 2% din totalul pieței Windows Phone 7.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×